SZENVEDÉLLYEL FELTÖLTVE!

SZENVEDÉLLYEL FELTÖLTVE!

 

A tisztán elektromos MINI az eredeti, ikonikus MINI örökségét képviseli, miközben a holnap útjaira készült. A legendás gokart-feelinget ötvözi a jellegzetes dizájnnal, a prémium minőséggel és a helyi emissziótól mentes vezetéssel. Nagyfeszültségű, 96 cellás, 32,6 kWh (bruttó) kapacitású akkumulátorcsomag hatja, amely a padló alatt kapott helyet. Mindez extra alacsony súlypontot eredményez, ami a stabilitás és az irányítás javítása mellett minden kanyart még élvezetesebbé is tesz. Ez a MINI legintenzívebb formája – és egyben a legfejlettebb is.
IZGALOM. SZENVEDÉLLYEL FELTÖLTVE. AZONNALI NYOMATÉK, PULZÁLÓ TELJESÍTMÉNY.
A közlekedési lámpáknál a rendelkezésre álló nyomaték (Nm) számít igazán. Az elektromos MINI ezt a nyomatékot azonnal rendelkezésedre bocsátja. Amint a lámpa zöldre vált és lenyomod a gázpedált, a nyomaték azonnal mellbevág, te pedig átélheted a hátborzongató agilitást és gyorsulást. A lényeg az egyszerűség, és a teljesítmény – 0–100 km/óra mindössze 7,5 másodperc alatt – késlekedés és a váltások okozta zökkenések nélküli leadása. Dinamikus és mégis finom, a tisztán elektromos MINI egy merőben új vezetési élményt kínál.

 

731 LITERES
A tér mindennél fontosabb. A 60/40 arányban osztottan dönthető hátsó üléstámlák ledöntésével a legnagyobb terveidhez is bőségesen elegendő, akár 731 literes csomagtér tárul eléd – így szinte bármit magaddal vihetsz.

 

MULTIFUNKCIÓS MŰSZEREGYSÉG.
Az új, digitális műszeregység a hagyományos sebességmérőt váltja le. A kifejezetten a teljesen elektromos MINI-hez épített rendszer egy elegáns, Black Panel dizájnú 5,0 colos színes képernyőből áll, amely olyan információt mutat meg, mint a fordulatszám, a sebesség, a töltés szintje, a futásteljesítmény, a hőmérséklet és a navigációs útmutatások. A prémium műszerfali technológia a vezetést kényelmessé, egyben még felvillanyozóbbá is teszi.

ÚJ ELSŐ HŰTŐRÁCS.
A teljesen elektromos MINI merészebb, modern lökhárítót kapott. A jobb és bal oldalon integrált air curtain nyílások jelentősen javítják a légellenállást, ezzel pedig a MINI fogyasztását. Látványos sárga betétje és a „MINI Electric" logó friss karaktert ad neki, amit az ikonikus, minimalista első fényszórókörök még tovább fokoznak.

VONZÓRA TERVEZVE.
Dinamikus vonalak és letisztult stílus a széles nyomtávval és a rövid túlnyúlásokkal kombinálva: mindezek igazán sportos karakterrel ruházzák fel a tisztán elektromos MINI-t. A jellegzetes fényszórókat az új, látványos oldalelemek egészítik ki, amelyek a LED-es irányjelzőket és a sárga "S" logót is magukba foglalják. Az Energetic Yellow elemek igazán egyedivé teszik MINI-d megjelenését az úton. Az elegáns piano fekete színű, opcionálisan rendelhető kilincsek és további dizájnelemek még több egyediséget teremtenek. Az egyedi 16"-17" méretű könnyűfém keréktárcsák innovatív kínálata pedig felteszi a koronát.

FEDEZD FEL A ZÖKKENŐMENTES HÁLÓZATI KAPCSOLATOK POZITÍV HATÁSAIT.
MI VAN ITT A SZÁMODRA?
A MINI Connected egy intelligens funkciókat, applikációkat és szolgáltatásokat tömörítő csomag, amely összeköt téged és utasaidat a MINI-ddel, biztonságosan és zökkenőmentesen rákapcsolva a benneteket körülvevő világra. A MINI Connected mindezzel még komfortosabbá varázsolja a hétköznapi életedet. Nem mellesleg pedig gondoskodik a még biztonságosabb és élvezetesebb vezetésről is.