Díszítse otthonát, mint egy profi

Díszítse otthonát, mint egy profi belsőépítész

 

Úgy tűnik, hogy a gondolkodás megfontolása a lakóhely kialakításában, sok időt igényel. Általában felmerülnek a gondolatok a padlóról és a szövetről. Nem kell nagynak kezdenie. Az alábbiakban néhány tippet és egyszerű változtatást használhatunk, amelyek révén lakóterülete élhetőbbé válhat.

Ha gyermeke van, akkor ezeket figyelembe kell vennie, mielőtt megtervezné a belsőépítészeti projektet. Például valószínűleg el akarja tartózkodni a rendkívül éles sarokkal rendelkező bútordaraboktól, mivel gyermekeik rájuk könnyen károsíthatják magukat. Hulladék lenne, ha olyan darabokat vásárolna, amelyek végül összetörnek vagy kárt okoznak gyermekeiknek.

Mutassa ki, milyen hangulatot próbál beállítani, és használja ezt az alapot a színválasztáshoz. Ha azt akarja, hogy pihentető vagy nyugtató, fontolja meg a világos és hűvös színek, például a kék és a zöld színek használatát. Színválasztásának és bútorválasztásának mind azon kell alapulnia, amit a szoba kinézetével és hangulatával próbál elérni.

Vigye magával a kanapé párnáját. Ostoba lehet, de a kanapé egy részének magával ragadása sok időt takaríthat meg pénzzel. Vedd magaddal függönyök vagy más dekorációs anyagok vásárlásakor. Ily módon biztosítani tudja, hogy minden egyezzen.

Helyezze be élénk színeit otthonába, hogy nagyon könnyű hangulatot teremtsen a barátok, a család és a vendégek számára. Ezt megteheti, ha világos kanapé vagy párna helyezkedik el a nappaliba. Ezek bármilyen méretűek lehetnek, és bármilyen színűek lehetnek, amelyek megfelelnek az adott helynek.

Nehéz lehet egy alagsorot díszíteni, mert el sem tudja képzelni, mit tehetne egy ilyen sötét és komor helyen. Ha élénkebb színeket és szöveteket használ, akkor sötét, nedves, nyomasztó pincéjét olyan helyré alakíthatja, ahol időt szeretne eltölteni családjával.

Lakhelyének frissítésének gyors módszere a tartozékok hangsúlyozása. Egy egyszerű akcentuspárna, egy új mennyezeti lámpa vagy végasztal nagy változást hozhat. Az új függönyök vagy a párnák dobhatják a világ különbségét. Nem minden szobában lesz szükség nagyobb változtatásokra, és nem kell sok pénzt költenie.

Ha a szobában kandalló van, akkor mindenképpen díszítse megfelelően. A legjobb módszer ennek elérésére, ha a köpeny tárgyai kiegyensúlyozott megjelenést mutatnak. Az egész szobád eldobható, ha a köpenyben lévő tárgyak kiegyensúlyozatlanok.

Szüksége van-e valamilyen fényerőre az otthoni térben? Helyezzen egy tükört egy ablakkal szemben. Használjon nagy tükröt a fény visszatükrözéséhez, úgy tűnve, mintha két ablak lenne a szobában. Ezáltal a szoba világosabbá és világosabbá válik.

Miután elkészítette a tervét, ideje vásárolni. Imádni fogja a belsőépítést, és továbbra is többet szeretne csinálni. Kezdje kicsivel, és csodálkozni fog, hogyan változik otthona!